CYD SPORT'S HISTORIE

Vi forstår kraften i tempo

Om Cyd Sport

I disse dager er problemet at for mange sko gir deg en grøtaktig, ineffektiv push-off. Det var det som motiverte oss til å lage bedre løpesko, de som ga all den demping vi ønsket, men som fortsatt føltes livlige under føttene da de effektivt drev oss fremover. Reisen førte oss til noe som aldri har blitt gjort før.

Vi ønsker alle en optimal løpeopplevelse, og det er derfor viktig å ha riktig type løpesko som gir deg den energien og støtten du trenger. Våre Pacetuned løpesko er laget med en revolusjonerende teknologi som gir deg den perfekte balansen mellom demping og energi, slik at du kan oppleve en ultraeffektiv push-off og mindre sjokk. Det har blitt puttet masse kunnskap og erfaring til å utvikle de ultimate tempojusterte skoene. Men det beste av alt er at Vimazi-modellene er designet med den perfekte passformen i tankene, slik at du kan føle deg komfortabel og trygg uansett hvor langt du skal løpe. Så hvorfor ikke gi Vimazi løpeskoene et forsøk og se hvordan de kan forbedre din neste løpetur?

Cyd Sport AS er importør av Vimazi løpesko og sportsutstyr for det nordiske markedet. Cyd Sport AS har kontor i Kristiansand, Norge. Her har vi kreative, engasjerte og dyktige ansatte som streber etter å gi god service til våre kunder. I samarbeid med kundene våre ønsker vi å tilby produkter som er av høy kvalitet og gir brukerne en god opplevelse.

Våre Partnere

Scott Tucker | Vimazi grunnlegger

Scott, som har løpt alle seks verdensmaraton-majorene, var banebrytende for løpesko mens han var president i Montrail. Han skapte også en rekke løpesko for Scott Sports og Pearl Izumi.

John Zilly | Vimazi grunnlegger

John, forfatter av 12 guidebøker, grunnla både Adventure Press og Milepost59. Han har også løpt sin del av km, inkludert to ganger konkurrert i USATF 50 Mile Trail Championships.