Opplev verdens første tempojusterte løpesko

Tenk om det var mulig å få alt du trenger i en løpesko?

Om det er én ting alle typer løpere kan være enige om, så er det hvor vanskelig det er å finne den perfekte skoen som imøtekommer alle deres fysiske behov. Det var derfor Vimazi skapte verdens første tempojusterte løpesko - for optimal stabilitet, komfort, balanse og bedre ytelse både på og utenfor veien.

Vimazis prisbelønte løpesko er designet for å dekke de fysiske kravene til alle slags løpere.
Uansett om du er en jogger, aktiv løper, eliteløper eller en som er på beina hele dagen, vil våre tempojusterte løpesko få deg til å føle deg lettere og mer komfortabel når du er på farten.

Hva er tempojusterte løpesko?

Balanse. Stabilitet. Ubegrenset Komfort og Støtte.

Våre tempojusterte løpesko er designet på vitenskapelig grunnlag for å eliminere støt og øke løpeeffektiviteten når de reagerer på kreftene du skaper ved tråkket i ditt spesifikke tempo.

Du merker umiddelbart forskjellen når du tar på deg et par av våre løpesko, for hver modell er finjustert fra hæl til tå for å gi deg personlig komfort, vridningsstabilitet, effektiv fraspark og bedre balanse enn noen annen løpesko du har prøvd.

Alt Ligger i Mellomsålen

Ønsker du å vite hemmeligheten bak en overlegen løpesko? Den ligger i mellomsålen!

Vi ville skape den første løpeskoen noensinne som responderer på de ulike støtkreftene som genereres i det forskjellige tempoet til alle typer løpere. Basert på dataene fra studiene våre begynte vi med å justere tettheten i mellomsåleskummet i alle modellene våre for å håndtere støtkreftene fra hæl til tå.

Hva ble resultatet? En bedre tilpasning i hele skoen med den perfekte mengden demping for å dempe støtet, samtidig som den fremmer jevne overganger og optimal fremdrift i takt med løperens tempo. Ingen mer ustabilitet, Ingen unødvendig leddbelastning, Ingen flere unødvendige smerter.

Passer Vimazi løpesko for meg?

For de fleste løpere og folk på farten er det ikke så viktig å tenke på ting som tempo, plassering, bevegelse eller teknologien bak de fleste sportssko - og det er greit.

Vi har utviklet en tempojustert løpesko for alle typer løpere. Du trenger ikke å beregne tempoet ditt for å dra nytte av løpeskoene våre, for de er alle designet for å være til nytte for kroppen din fra topp til tå når du løper, trener eller går.

Det eneste du trenger å gjøre, er å ta nytte av vårt 15% rabatt tilbud som vi gir ut ved oppmelding på nyhetsbrevet vårt. - Utforsk våre Vimazi løpesko modeller som passer best til din løpestil i dag!

Lynrask levering

Gratis 1-3 dagers levering

Problemfri handel

Velg mellom å betale med Vipps, klarna eller kort.

Enkel returløsning

Enkel og rask returløsning

Lager i Norge

Vi sender våre løpesko til hele Norge!