Cyd Sport Blogg

Opplev verdens første tempojusterte løpesko
Tenk om det var mulig å få alt du trenger i en løpesko? Om det er én ting alle typer løpere kan være enige om, så er det hvor vanskelig det er å finne den perfekte skoen som imøtekommer alle deres fysiske behov. Det var derfor Vimazi skapte verdens første tempojusterte løpesko - for optimal stabilitet, komfort, balanse og bedre ytelse både på og utenfor veien.
Fortsett å lese
Hvorfor velge Vimazi tempojusterte løpesko?
Optimalisert kroppsbalanse er nøkkelen til stressreduksjon, og Vimazi skiller seg ut med sitt avanserte 4D Tuning-system som tilpasser seg alle kroppstyper. Den vitenskapelig konstruerte mellomsålen demper belastninger på knær, ankler og føtter, og gir en jevnere trinnovergang for økt kontroll og sikkerhet. Red Z-Foam gir personlig tilpasset demping, mens Blue Z-Foam gir maksimal fremdrift. Opplev presis og skreddersydd demping, noe ingen andre løpesko på markedet kan matche. Vimazi representerer fremtidens løpesko med denne revolusjonerende teknologien.
Fortsett å lese
Vår nye samarbeidspartner! Sport1 Melhus
Vi er begeistret for å kunngjøre vårt spennende samarbeid med Sport1 Melhus! Nå kan du finne våre innovative Vimazi løpesko tilgjengelig i deres butikk. Dette partnerskapet er en stor milepæl for oss, da det gir løpere muligheten til å oppleve...
Fortsett å lese