Ofte Stilte Spørsmål

Les gjennom de vanligste spørsmålene rundt Vimazi produktene, frakt og retur. Finner du ikke svar på det du lurer på, kan du kontakte oss nederst på siden eller på vår lille chat boble.

En sko tilpasset tempoet ditt er designet med vitenskapelige prinsipper for å maksimere ytelsen din. Mellomsålen demper slagene dine på en spesifikk måte, og forfoten gir optimal respons når du skyver fra.

Hælen er godt dempet. Forfoten er litt fastere, klar til å hjelpe fremdriften. Rocker-designet og den responsive forfoten gir deg en fremdriftsfølelse, spesielt i din temposone. Du vil garantert legge merke til tuningforskjellene mellom modellene.

Vi formulerte en ligning basert på løpingens fysikk, utførte en IRB-godkjent menneskestudie, og meislet ut vår teknologi. Vitenskapen taler for seg selv. Tempojustering er nøkkelen til å oppnå den personlige dempingen du ønsker, SAMTIDIG som du får stabilitet og økt fremdriftseffektivitet.

Vi brukte år på å utarbeide fysikken og analysere dataene fra Forces In Running-studien vår. Vimazi løpesko blir testet i testlaboratorium for å sikre at hver sko overholder spesifikasjonene våre for å svare på kreftene du genererer i ditt tempo. Les mer om vår forskning: klikk her

Vi tilbyr ingen spesifikk garanti på våre Vimazi løpesko, MEN hvis størrelsen ikke passer, er vi her for å hjelpe. Hvis du velger feil størrelse og løpeskoene blir for store eller små, send oss en mail/melding. Vi hjelper deg med retur og sender deg nye løpesko i riktig størrelse. (Gjelder kun nye, ubrukte sko tatt ut av boksen for størrelsestesting.) Vi vil kunne selge de igjen som nye.

Les gjerne vår "størrelsesguide" før du kjøper løpesko – Hvis en ligger midt i mellom størrelser anbefaler vi å gå opp. Cyd Sport gir 14 dagers full returrett etter angrerettloven. Din tilfredshet er vår prioritet.

Alle som løper innenfor den angitte, spesifikke temposonen ønsker best mulig demping, men uten å ofre push-off-effektiviteten. Som du vet genererer vi alle et bredt spekter av både slagkrefter og fremdriftskrefter mens vi løper. Disse kreftene er intense med for eksempel 4 minutter per km, men mye mindre ved 7 minutter per km.

Vi har nøye studert mellomsålematerialet og hvordan det reagerer på løpekrefter. Vi fant ut at det ikke er mulig for ett mellomsåleskum å reagere riktig på alle trinn. Hva betyr dette? Mellomsåletettheter må justeres til løperens hastighet. (dette er et problem for alle andre løpeskomerker som prøver å selge "hver sko til hver løper, uavhengig av tempo".)

Vår forskning viste også at fremdriftskreftene i forfoten og tåen din er større enn slagkraften du møter i mellomfoten og/eller hælen. Som et resultat må løpesko avstemmes etter både tempo og mellom hæl og forfot, i hvert fall hvis du vil ha den beste skoen.

Ved å justere mellomsåletettheten i hælen og mellomfoten til kreftene du genererer med i den angitte temposonen, får du den nøyaktige mengden demping du trenger i det tempoet. Litt som Goldilocks-demping. Tempojustert demping i Vimazi løpoeskoene sikrer stabilitet under push-off, pluss komforten og helsefordelene ved redusert sjokk.

Men du vil aldri ha bedre demping for å komme i veien for en fremdriftsmessig push-off. For å få den energiske push-offen du ønsker, må forfoten være innstilt annerledes enn hælen. Vi har konstruert forfoten FastPod i Vimazi slik at den spesifikt reagerer på fremdriftskraften du genererer ved i den angitte temposonen.

Resultatet: Vimazi løpesko reduserer støt samtidig som den øker effektiviteten når den løper mellom den angitte, spesifikke temposonen hver enkelt Vimazi løpesko er designet til.

Hos Cyd Sport bygger vi skoene våre for å reagere riktig på kreftene som ligger innenfor hver temposone. Hver modell er innstilt for å reagere optimalt på støt og fremdriftskrefter som produseres innenfor den temposonen.

For hverdagshelter som ikke vet tempoet sitt, som ønsker en hverdagslig løpesko, anbefaler vi Vimazi Z70 og Z60 som passer perfekt for uformelle løpere. For aktive løpere anbefaler vi Z50 og Z40. Videre, for eliteløpere, har vi Z30 og Z20. Våre sko gir den ultimate kombinasjonen av komfort, demping og ytelse ingen andre løpesko på markedet kan tilby.

Selvfølgelig! Vimazi løpeskoene passer perfekt både for trening og fritid! Disse skoene er ikke bare designet for å yte optimalt under løpeturen, men også for å gi deg en behagelig og stilig hverdagssko. Med sin moderne design og innovative teknologi, er Vimazi løpeskoene det ultimate valget for aktive mennesker som ønsker en sko som passer til alle anledninger.

Alle bestillinger sendes fra vårt lager i Kristiansand uten toll.

Vi tilbyr lynrask gratis frakt på våre Vimazi løpesko,-. Leveringstiden er på 1-3 arbeidsdager. Velg mellom pakke rett hjem, pakke til hentested eller hent selv hos Cyd Sport.

Alle bestillinger gjort før kl 14 sendes normalt samme virkedag. Dette gjelder hverdager mandag-fredag, utenom røde dager. Vi har ikke robotlager, men en lynrask pakkesjef!

det følger med angreskjema i ordre bekreftelsen på mail sammen med vår retur/bytte informasjon. Med vår retur portal er det superenkelt å returnere.

Cyd Sport gir 14 dager full returrett etter angrerettloven. Det betyr at du kan returnere varen til oss og få pengene tilbake, innenfor 14 dager.

Ved å benytte vår returetikett betaler du 99,- inkl mva i retur portalen.

Les alt om Retur her.

Kontakt oss

Trenger du hjelp eller har du spørsmål? Vi er her for å bistå deg! Send oss gjerne en melding med eventuelle spørsmål angående din bestilling. Husk å inkludere ordrenummeret ditt for raskere assistanse.

Hvis du ikke finner svar i våre ofte stilte spørsmål, er vi alltid tilgjengelige for å svare på dine spørsmål både før og etter kjøpet. Kontakt oss via e-post på fs@cydsport.no eller gjennom vår live chat/kontaktskjema. Vi svarer innen 1-2 timer på hverdager.

Supportstøtte:
Vi er tilgjengelige alle hverdager fra 10:00-16:00 på e-post og live chat support.

For de som allerede har bestilt og venter på bestillingen din:
Alle bestillinger sendes daglig fra vårt lager dersom du har bestilt før kl 14:00 - Men skal det mot forventning ikke sendes, prøv å vent til neste virkedag, ellers vennligst kontakt oss via kontaktskjemaet ovenfor.

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.