Velg riktig skoklasse - Cyd sport sin guide til tempojusterte løpesko

Velg riktig skoklasse - Cyd sport sin guide til tempojusterte løpesko

Ingen har noen gang lansert tempojusterte løpesko før. Det er nå endret. Vi har 6 modeller klare til å lanseres. Her er utvalget. Hvilken skoklasse passer ditt tempo og dine formål?

 

VIMAZI Z70


Temposone - 6:15 - 7:45 min/km
Med en bredere plattform, rikelig tåboks, ekstern stabilisator og en spesialinnstilt mellomsåle med en ultraeffektiv forfot FastPod, gir Z70 deg den beste demping, maksimert effektivitet og personlig komfort når du løper innenfor denne temposonen.

Dersom du er en person som er aktiv i hverdagen, går turer, jobber i en stående eller gående jobb, og har føtter som stadig er i bevegelse, så er Z70 det perfekte valget for deg. Denne skoklassen er spesielt utviklet for å gi deg komfort og god demping, og passer godt til dine daglige aktiviteter.

Vekt - 200g
Dropp - 6mm
Stack - 30mm
Peak Force Spec - 525N i hæl og mellomfot,1000N i forfot

 


VIMAZI Z60

Temposone - 5:15 - 6:30 min/km
Med en bred tåboks,, ekstern stabilisator og nøyaktig avstemte mellomsåler med FastPod-teknologi, leverer Z60 optimalisert demping, maksimert push-off effektivitet og personlig komfort på hver løpetur innenfor denne temposonen. 

Dersom du er en person som er aktiv i hverdagen, går turer, jobber i en stående eller gående jobb, og har føtter som stadig er i bevegelse, så er Z60 det perfekte valget for deg. Denne skoklassen er spesielt utviklet for å gi deg komfort og god demping, og passer godt til dine daglige aktiviteter.

Vekt - 200g
Dropp - 6mm
Stack - 30mm
Peak Force Spec - 660N i hæl og mellomfot 1120N i forfot


VIMAZI Z50

Temposone - 4:30 - 5:25 min/km
Designet med en ultraplysj støpt skumhælteller, en bred tåboks og en nøyaktig avstemt mellomsåle med FastPod forfotsteknologi, vil du ikke finne en mer effektiv, bedre polstret sko enn Z50 når du løper innenfor denne temposonen.

Dersom du er en person som er aktiv i hverdagen, går turer, jobber i en stående eller gående jobb, og har føtter som stadig er i bevegelse, så er Z50 det perfekte valget for deg. Denne skoklassen er spesielt utviklet for å gi deg komfort og god demping, og passer godt til dine daglige aktiviteter.

Vekt - 185g
Dropp - 5mm
Stack - 29mm
Peak Force Spec - 800N i hæl og mellomfot 1250N i forfot

 


VIMAZI Z40

Temposone - 3:55 - 4:45 min/km
Med en rikelig tåboks, en superkomfortabel støpt skumhælteller, en nøyaktig innstilt forfot FastPod for effektivitet, gir Z40 optimal demping og maksimert fremdriftseffektivitet når du løper i dette tempoet. 

Z40 er spesielt designet for idrettsutøvere og mosjonister som driver med aktive idretter som krever mye løping, snuing og vendinger. De passer også godt for personer som er i god form og har en aktiv livsstil og som trenger solide og pålitelige løpesko som matcher deres behov.

Vekt - 185g
Dropp - 5mm
Stack - 29mm
Peak Force Spec - 870N i hæl og mellomfot 1435N i forfot

 


VIMAZI Z30

Temposone - 3:15 - 4:10 min/km
Med en ultralett overdel, en tåboks med plass til fem, og en nøyaktig innstilt forfot FastPod, gir Z30 deg maksimal effektivitet med hver push off og den mest optimaliserte demping når du løper i dette tempoet.

Z30 er spesielt designet for idrettsutøvere og mosjonister som driver med aktive idretter som krever mye løping, snuing og vendinger. De passer også godt for personer som er i god form og har en aktiv livsstil og som trenger solide og pålitelige løpesko som matcher deres behov.

Vekt - 157g
Dropp - 4mm
Stack - 25mm
Peak Force Spec - 840N i hæl og mellomfot 1120N i forfot

 


VIMAZI Z20

Temposone - 2:50 - 3:20 min/km
Med en vanvittig lett 1-lags overdel, hanskelignende passform og nøyaktig innstilte FastPods i forfoten, leverer Z20 den mest effektive push-off som fysikken tillater når du løper i dette tempoet. 

Z20 er spesielt designet for idrettsutøvere og mosjonister som driver med aktive idretter som krever mye løping, snuing og vendinger. De passer også godt for personer som er i god form og har en aktiv livsstil og som trenger solide og pålitelige løpesko som matcher deres behov.

Vekt - 157g
Dropp - 4mm
Stack - 25mm
Peak Force Spec - 850N i hæl og mellomfot 1200N i forfot


Lynrask levering

Gratis 2-5 dagers levering

Problemfri handel

Velg mellom å betale med Vipps, klarna eller kort.

Enkel returløsning

Enkel og rask returløsning

Lager i Norge

Vi sender våre løpesko til hele Norge!